5. Intervenció en Grups

INTERVENCIÓ ESTRATÈGICA EN GRUPS

EQUIPOS

Les sessions es determinen segons les necessitats, entre l’Equip Pedagògic i l’Especialista en Intervenció Estratègica, son de 50’ minuts, creant entre l’Equip Pedagògic i l’Especialista en Intervenció Estratègica un clima favorable pera la creació d’un procés d’Intervenció Estratègic a mida de cada equip i problema.

L’Especialista en Intervenció Estratègica decideix, si per que avanci el procés és convenient establir sessions amb tots els components de l’equip junts o per separat, o en quin moment es requereix sols la presencia d’un d’ells.

Les sessions solen ser d’una periodicitat quinzenal, en segons quins casos poden ser setmanals, iniciant un procés evolutiu, en la majoria dels casos els problema es resol dins d’aquest període. La intervenció Estratègica en grups és recomanada per les següents situacions:

Contexts Educatiu i Serveis Socials, Col·legits, Escoles, Instituts, Centres d’acollida, residencies, protecció.

Problemes per distracció i impulsivitat, Mutisme selectiu, Problemes per comportaments opositors i provocadors, Bulling, etc.

TERAPIA DE GRUPOS

PUENTES

INTERVENCIÓ ESTRATÈGICA.

Contexts Educatiu i Serveis Socials, Col·legits, Escoles, Instituts, Centres d’acollida, residencies, protecció.

Jordi Ysàs
Màster en Intervenció Estratègica
638 497 643
jordiysas@gmail.com

——————————————-Castellano

INTERVENCIÓN ESTRATEGICA EN GRUPOS

 

EQUIPOS

Las sesiones se determinan según las necesidades, entre el Equipo Pedagógico y el Especialista en Intervención Estratégica, son de 50′ minutos, creando entre el Equipo Pedagógico y el Especialista en Intervención Estratégica un clima favorable para la creación de un proceso de Intervención Estratégico a medida de cada problema.

El Especiales en Intervención Estratégica decide si para que avance el proceso es conveniente, establecer sesiones con todos los componentes del equipo, juntos o por separado, o en qué momento se requiere solo la presencia de uno de ellos.

Las sesiones suelen ser de una periodicidad quincenal, en según qué caso pueden ser semanales, iniciando un proceso evolutivo, en la mayoría de los casos el problema se resuelve dentro de este periodo. La Intervención Estratégica en grupos es recomendada para las siguientes situaciones:

Contextos educativos y Servicios sociales, Escuelas, Institutos, Centros de acogida inmediata, Centros residenciales, Centros de protección.

Integración y apoyo al equipo pedagógico suministro de técnicas para:

Problemas por distracción e impulsividad, Mutismo selectivo, Problemas por comportamientos opositivos y provocadores, Bulling, etc.

TERAPIA DE GRUPOS

PUENTES

INTERVENCIÓN ESTRATÉGICA.

Contextos educativos y Servicios sociales, Escuelas, Institutos.

Jordi Ysàs
Máster en Intervención Estratégica
638 497 643
jordiysas@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deja un comentario